LEPAS GIAN DENGAN HIDU WAP NAJIS MANUSIA

Itulah penemuan terbaru Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) yang tidak menolak kemungkinan penagih di negeri ini menggunakan wap najis manusia untuk meningkatkan rangsangan menggantikan dadah.Penagih dadah dikatakan terpaksa berbuat demikian berikutan kesukaran mendapatkan bekalan dadah dan harganya pula semakin mahal.

Pengarahnya, Wan Addenan Wan Mohd. Noor mengakui penggunaan wap najis manusia sudah meluas digunakan di beberapa buah negara di Asia Tenggara.

“Kita menjangkakan penagih di negeri ini turut menggunakan wap najis manusia kerana penggunaan ini lebih mudah dan tidak menggunakan wang,” katanya ketika ditemui semalam.

Bagaimanapun, pihaknya belum mengenal pasti penagih yang terlibat dan tidak menolak kemungkinan perbuatan itu akan berlaku.

Menurut beliau, selain wap najis manusia, penggunaan tawas yang dikenal pasti semakin popular digunakan oleh penagih untuk meneutralkan air kencing dari kesan dadah.

-kosmo

Nota:
Itulah kerja syaitan.. tapi syaitan pun hairan.. sampai megeluarkan statement :"mengapa manusia membenci aku tetapi suka terus mengikut aku."

Ulasan

  1. Menurut beliau, selain wap najis manusia, penggunaan tawas yang dikenal pasti semakin popular digunakan oleh penagih untuk meneutralkan air kencing dari kesan dadah.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.