اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KUCING DIDERA DAN DITAYANG DI FACEBOOK

Penderaan keatas binatang merupakan perkara yang paling dibenci oleh kita. Mungkin akibat dari kurang didikan dan kasih sayang maka wujudnya individu yang tidak ada perasaan mendera binatang sehingga mati. Penderaan dengan membunuh untuk dimakan adalah perkara yang berbeza. Jika kita membunuh binatang tanpa sebab yang munasabah maka ianya dikira mendera dan kita membunuh atas dasar nafsu syaitan semata-mata.
Terdapat seorang individu yang mendera kucing dan dia sendiri menunjukkan aksi tersebut dengan merakam video perlakuannya. Status kucing tersebut bagaimanapun dilaporkan mati akibat dari penderaan yang dibuat oleh individu tersebut.


dibawah ini merupakan laporan mengenai penderaan tersebut :

1 ulasan:

  1. Terdapat seorang individu yang mendera kucing dan dia sendiri menunjukkan aksi tersebut dengan merakam video perlakuannya. Status kucing tersebut bagaimanapun dilaporkan mati akibat dari penderaan yang dibuat oleh individu tersebut.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.