اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KEMALANGAN DI JALAN MATANG 12am 09.03.11

Kuching, Matang : Sebentar tadi lebih kurang dalam pukul 12.10am. Sebuah Lori dijumpai di dalam longkang dalam keadaan remuk di bahagian hadapan dan terbalik. Pemandu bagaimanapun terselamat dalam kejadian tersebut. Mengikut maklumat orang ramai, pemandu tersebut hilang kawalan akibat sistem stering tidak berfungsi dengan baik dan pemandu yang memandu lori tersebut berasal dari Kampung Sambir Kota Samarahan.Lebih kurang 15 minit kemudian, orang ramai mengerumuni tempat kejadian. Polis kemudian datang lebih kurang  20 minit selepas kejadian. Di bawah ini saya sertakan gambaran keadaan lori berkenaan.1 ulasan:

  1. Mengikut maklumat orang ramai, pemandu tersebut hilang kawalan akibat sistem stering tidak berfungsi dengan baik dan pemandu yang memandu lori tersebut berasal dari Kampung Sambir Kota Samarahan.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.