اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BAYI KEMBAR SATU KEPALA TANPA BADAN

Jalan punya jalan punya jalan punya jalan... terjumpa lerr satu video bagi saya agak unik dan sedikit menakutkan.. Mana tidaknya, bayi kebar satu kepala tanpa badan. Selain itu, kejadian ini menyedihkan dan cukup menyebabkan ibu bapanya risau dengan masa depannya..Doktor bagaimanapun cuba membuat pembedahan memisahkan bayi tersebut dan resikonya kita semua sudah tahu kerana ia melibatkan percantuman kepala yang melibatkan saraf otak. Apa yang paling menyedihkan ialah kepala yang satu lagi pasti akan meninggal dunia kerana tidak cukup sifat.

Saksikan videonya di bawah ini :


1 ulasan:

  1. Doktor bagaimanapun cuba membuat pembedahan memisahkan bayi tersebut dan resikonya kita semua sudah tahu kerana ia melibatkan percantuman kepala yang melibatkan saraf otak. Apa yang paling menyedihkan ialah kepala yang satu lagi pasti akan meninggal dunia kerana tidak cukup sifat.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.