اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

POLISWATI DIGANTUNG TUGAS KERANA MENJADI SUNDAL

LONDON – Seorang anggota polis wanita di Britain digantung tugas selepas rakan-rakan sekerja mendapati dia turut bekerja sebagai seorang pelacur, lapor sebuah akhbar semalam. Polis wanita berusia 28 tahun itu menggunakan nama samaran Kelly dan menawarkan perkhidmatan teman sosial dengan bayaran £100 sejam (RM624) dalam satu laman web. 

Dia ialah antara lapan wanita dan enam lelaki yang ditahan pihak berkuasa berhubung siasatan mengenai pelacuran dan rasuah melibatkan polis di Manchester, Northumberland, Cleveland, Co Durham dan kawasan sempadan Scotland.

Polis wanita itu adalah salah seorang anggota kumpulan pelacur yang menggelarkan diri mereka Notorious Girls dalam sebuah laman web yang diuruskan oleh seorang lelaki, Neil Lock dan isterinya, Natalie.

Satu sumber berkata: “Ia sesuatu yang memeranjatkan apabila seorang anggota polis terlibat dalam kegiatan ini. Dia mesti mengetahui yang dia sedang memperjudikan kariernya.”

Pemilik laman web itu, Lock dan isterinya yang masing-masing berusia 27 tahun, tinggal di sebuah vila di Galashiels, Selkirkshire bersama-sama dua anak mereka. – Agensi

1 ulasan:

  1. Seorang anggota polis wanita di Britain digantung tugas selepas rakan-rakan sekerja mendapati dia turut bekerja sebagai seorang pelacur, lapor sebuah akhbar semalam. Polis wanita berusia 28 tahun itu menggunakan nama samaran Kelly dan menawarkan perkhidmatan teman sosial dengan bayaran £100 sejam (RM624) dalam satu laman web.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.