اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KUCING LARIKAN LEBIH 600 BARANGAN

Los Angeles : Aksi seekor Kucing yang mencuri lebih 600 barang dari kediaman jiran-jirannya di sebuah bandar dai california dirakam kamera pengawasan, semalam.


Aksi Dusty yang mengambil barang daripada span mandi dan mainan dinosour hingga kepada pakaian renang dirakam kamera pengawasan di sebuah kediaman di San Mateo, Selatan San Francisco.

"Tuala, sarung tangan, kasut, stokin dan permainan kanak-kanak antara barang yang dibawa kucing peliharaan saya," kata Jean Chu, Pemilik Dusty kepada sebuah syarikat televisyen tempatan ABC News.

"Dusty mengambil pakaian renang ibu saya", ujar seorang jiran cilik berusia lima tahun selepas kucing itu dikenal pasti mencuri lebih 600 barangan di kawasan kejiranan berkenaan sejak tiga tahun lalu.

Rakaman video menunjukkan Dusty membawa beberapa barangan yang dicuri di mulut, termasuk satu pakaian labuh hingga membelit kakinya dan menyebabkan ia terincut-incut mengheret pakaian itu -AFP

1 ulasan:

  1. Aksi Dusty yang mengambil barang daripada span mandi dan mainan dinosour hingga kepada pakaian renang dirakam kamera pengawasan di sebuah kediaman di San Mateo, Selatan San Francisco.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.