اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

REUNION ISKEN 2010

Kami menjemput Usahawan yang pernah menghadiri kursus insken bersama saya di Merdeka Palace untuk hadir ke majlis reunion Insken di :

Shah Cafe,
Lot 2282 Taman Matang Villa,
Batu 6 1/2, Jalan Matang,
93050 Kuching Sarawak.

Tujuan saya menjemput rakan usahawan adalah untuk :

  1. Merapatkan hubungan silaturahim.
  2. Betukar-tukar infomasi.
  3. Mambuat kesatuan dan menjemput rakan usahawan bersama berjuang dalam Persatuan Usahawan Satu Desa Satu industri.
  4. Menambah rangkaian perniagaan yang sedia ada.
  5. Menyatukan usahawan bumiputra.
  6. Mempromosi perniagaan sendiri.
  7. Membuat kerjasama secara langsung atau tidak langsung.
Dengan ini saya berharap usahawan yang berkaitan akan hadir untuk sama-sama memeriah majlis yang sederhana.

Ciri Lokasi :

Aman Shah Cafe berhadapan dengan Flat batu 6 selepas Sekolah matang hilir dan Taman Heng Guan serta Taman Suria dari Kuching. Sebelum Simpang Batu Kawa. Bangunan Aman Shah cafe hanya satu lot sahaja dan mempunyai 2 tingkat. Sebelah bangunan Shah Cafe terdapat kedai hardware Jie Che Ong.


From BeLoYa2u JusT For YoU

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.