اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

PERLANCARAN LOGO BELOYA MANAGEMENT & SERVICES

Sempena tahun 2010, beloya2u.com telah mengorak langkah ke hadapan dengan mewujudkan sebuah syarikat berdaftar bagi memberi perkhidmatan yang berkualiti kepada pelanggan dalam bidang pengiklanan, penjualan, pengajaran dan perkhidmatan urusan korporat. Syarikat Beloya Management & Services telah di daftarkan pada penghujung Disember 2010 dan pada hari ini 01.01.11 hari Sabtu persamaan 25 Muharram 1432 hijrah. pada pukul 10.10 pagi sekali lagi beloya2u.com mengorak langkah dengan melancarkan logo koporatnya yang tersediri seperti yang anda dapat lihat di bawah.
Diharapkan apa yang dirancang pada masa akan datang menjadi kenyataan di mana beloya2u.com menjadi salah satu platfom untuk menjayakan industri perlancongan di Sarawak selain memberi banyak informasi kepada pembacanya. Potensi industri perlancongan Sarawak amat tinggi dengan kelebihannya mempunyai pelbagai rupa bentuk geografi dan kepelbagaian kaum dan budaya tapi mampu untuk hidup aman damai tanpa ada senketa. Itulah di katakan sebagai 1 Sarawak. 1 Sarawak telah lama di peraktikan di Sarawak di mana Setiap kaum memahami budaya antara kaum yang lain serta menghormati dengan pegangan kaum lain. Itulah intipati kedamaian yang dikecapi Sarawak sehingga kini.

Apapun yang saya perkatakan diharapkan anda semua memberi sokongan padu kepada kami bagi menjayakan impian serta membantu usahawan lain untuk mempromosikan perniagaan unik mereka di Sarawak terutamanya dalam sektor perlancongan.

Sahabat anda
360 Degree Friends
Khall

.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.