اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

MAT SALLEH PROMO BAHASA MALAYSIA SARAWAK (BELACAN & PAKU)

Memang bangga jika bahasa kita menjadi salah satu daripada bahasa kegemaran bangsa lain. Selain memudahkan kita berkongsi informasi dengan mereka. Selain daripada itu, ia kan meletakkan kita nampak di dalam peta dunia. Apa yang saya nak paparkan di sini ialah salah satu kumpulan Mat Salleh yang menggelarkan diri mereka Belacan & Paku. Lokasi mereka bagaimanapun saya tidak pasti namun terdapat bendera Sarawak yang digantung di bahagian tingkap mereka. Diharapkan anda terhibur.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.