اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

CARA MUDAH CUCI SKRIN (PERCUMA LAGI TU)

Memang sukar kita nak percaya bahawa komputer ataupun laptop kita dicuci dengan software khas yang dibuat oleh programer. Kebiasaannya kita akan gunakan kain dan sejenis cecair khas untuk mencuci skrin komputer/laptop. Dengan kemajuan teknologi ini, maka anda dapat mencuci skrin dengan mudah dengan hanya sekali klik sahaja. Teknik tersebut amat mudah. Anda hanya perlu klik link yang saya sertakan dibawah. Diharap anda bersabar sedikit kerana sabar itu separuh daripada iman.


 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.