اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BELOYA2U BERSAMA VIVAC DAN USAHAWAN BUMIPUTRA

Beloya2u.com bersama rakan usahawan berjumpa dengan wakil kelab Viva (ViVaC) di restora Atmosfera Cafe. Perbincangan menjurus kepada promosi secara bersepadu bersama ViVac. Penerangan telah dibuat mengenai apa itu beloya2u.com. Saya sendiri telah menerangkan bahawa beloya2u.com adalah salah satu platfom web yang akan membantu usahawan bumiputra untuk mempromosikan perniagaannya. Keutamaan web adalah dalam sektor perlancongan. Pada malam itu saya sendiri telah menunjukkan pelekat beloya2u.com untuk dilekatkan di belakang kereta bagi tujuan promosi selain menyebarkan risalah.

Beloya Management & Services telah menaja beberapa hadiah kepada Kelab Viva untuk tujuan aktiviti mereka. Aktiviti mereka yang dijangka berlangsung ialah pertandingan bowling antara kelab-kelab di sekitar Sarawak dan juga jabatan-jabatan kerajaan. Pertemuan ini telah di atur oleh Pn Ayu dan ianya berjalan dengan lancar. Tarikh dan tempat aktiviti akan dimaklumkan kemudian manakala alat promosi disediakan seawal yang mungkin. Pada masa yang sama saya sebagai wakil Beloya Management & Services menjemput beberapa rakan usahawan lain yang juga mempunyai syarikatnya tersendiri untuk menyumbang atau menaja aktiviti kelab ini. Ini kerana kami menyokong aktiviti sihat seperti ini. Di bawah ini ialah sedutan/suasana perbincangan kami.
.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.