اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KHASIAT TOMATO ESSENCE

Point-Point Penting Tentang Tomato Essence


Tomato Essence


adalah jenama rangkaian produk kesihatan dan kecantikan untuk mereka yang menitikberatkan gaya hidup sihat. Melalui penyelidikan sains yang digabungkan dengan teknologi terkini, Rich ‘N’ Healthy Resources yang berpusat di Sunway Damansara Technology Park di Petaling Jaya bertekad untuk membawa suatu revolusi kepada dunia tentang kesempurnaan kesihatan melalui rangkaian produknya yang berasaskan tomato yang bermutu tinggi. Tomato Essence telah mengilhamkan 2 produk hebat iaitu;


-Tomato Collagen-
- Slym Effect-

Untuk temubual hari ini, saya ingin focus kan pada Tomato Collagen dahulu - Tomato Essence telah mengilhamkan minuman kesihatan berinovasi tinggi mengabungkan pelbagai ramuan semulajadi melalui kaedah bioteknologi. Produk bermutu tinggi ini di hasilkan dari estrak tomato sebagai ramuan utama yang berfungsi sebagai agen antioksidan yang penting untuk meneutralkan radikal bebas penyebab utama pelbagai jenis penyakit kronik seperti kanser, penyakit jantung dan lain-lain. Marin collagen terbukti berperanan dalam proses rejuvanasi kulit anda menjadikan kulit lebih muda, anjal, sihat dan berseri. Selain itu, ia juga baik untuk kesihatan kuku,tulang & sendi. Colostrum yang terkandung dalam produk Tomato Collagen juga baik untuk kesihatan tulang, sendi dan membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan. Estrak Accerola dari sejenis buah beri mengandungi Vitamin C yang tinggi , 30 kali ganda berbanding buah oren membantu mengatasi masalah jerawat, pigmentasi dan sebagai agen pencerah kulit.

Sejak Produk Ini Berada Di Pasaran, Bagaimana Respond Dari Para Pelanggan?

Kami mempunyai pelanggan yang sangat berpuas hati dengan hasil produk kami terutamanya Tomato Collagen. Para pelanggan kami datang dari pelbagai kaum di Negara ini tidak mengira peringkat usia.

Kami mempunyai pelanggan yang berusia 80 tahun di mana sebelum ini mempunyai masalah dengan sendi lututnya dan sukar untuk melakukan solat. Tetapi selepas 1 bulan mengambil Tomato Collagen, kandungan kolagen yang tinggi & Colostrum telah membantu menguatkan sendi & tulangnya. Kini, Beliau merasa lebih mudah untuk melakukan aktiviti pergerakan.

Kami juga ada pelanggan yang berketurunan India yang mengalami masalah lebam di bawah mata. Tetapi selepas 3 minggu pengambilan, kulit Nampak lebih sekata & cerah.

Kami juga adalah pelanggan yang mengalami masalah jerawat akibat salah menggunakan produk kecantikkan. Beliau mengalami kulit yang berminyak berlebihan. Selepas 2 bulan menggunakan Tomato Collagen, kandungan Lycopene dalam estrak tomato telah membantu mengurangkan rembesan minyak di wajah. Oleh itu, penghasilan jerawat berkurangan.

Ada di kalangan pelanggan wanita kami yang mempunyai masalah kenduran di bahagian payudara selepas melahirkan anak. Tomato Collagen membantu mengembalikan keanjalan. Ini kerana kandungan kolagen membantu membina jaringan kolagen dalam kulit untuk menyokong lapisan kulit. Bagaimanapun ini tidak bermakna memberi sebarang kesan yang sama pada kaum lelaki kerana bentuk semulajadi dada lelaki yang kecil.

Bagaimana dapatkan Tomato Collagen ini?

Untuk pengetahuan semua, Tomato Essence ada mengadakan peraduan Membeli-Belah Sambil Bercuti KeParis atau Umrah yang telah berlangsung sejak bulan Mei lalu. Mudah sahaja nak sertai, beli produk Tomato Essence sebanyak mungkin dan kepilkan borang peraduan bersama penutup kotak.

Untuk mendapatkan Tomato Collagen, boleh hubungi saya Faridah +60198146434 Dan untuk dapatkan maklumat lanjut, boleh layari www.tomatoessence2u.com atau facebook kami..

.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.