KENSER PAYUDARA TEGAL AIK DALAM BOTOL

Engkah botol aik dalam kereta ya bahaya tauk kitak orang??!!

Dengan cara toklah Sheryl Crow ngidap kanser payudara. Nya masuk dalam rancangan Ellen Show & madah perkara yang sama. Benda tok diklafikasikan sebagai penyebab utama kenak penyakit kanser payudara terutamanya di Australia. Ada salah seorang daripada saudara kita, Maknya di dianoksis ngidap kanser payudara sik juak lamak ya tek. Doktor madah maknya sik boleh minum aik yang dah lamak di engkah dalam kereta. Doktor ya madah gik hawa panas yang memanaskan bahan plastik pada botolnya yang ada beberapa kimia yang boleh menyebabkan kanser payudara. Jadi adik kakak, tolonglah kitak orang hati-hati serta jangan minum aik dalam botol plastik yang udah disimpan lamak gilak dalam kereta. Jangan lupak share dengan kawan-kawan tentang benda tok supaya kita semua dapat pengetahuan serta dapat ngelak dari kenak kenser. Sekurang-kurangnya kitak coba nak.

Info macam toklah kitak perlu kitak tauk serta hati-hati dengan kemungkinan yang boleh menyelamatkan idup kita. Hawa panas yang boleh menyebabkan toksin/racun dari plastik ya yang bercampur dengan air & sidaknya nemu racun yang ada dalam plastik ya dalam payudara. Mun boleh pakelah sesuatu selain plasti macam botol kaca k nyimpan aik.

Mesti timbul dalam fikiran kitak orang nak? selamat sik minum aik mineral yang dijual rah kedey. Mun rasa was-was bagus gik kitak orang bekal dari rumah ajak lah. Tol sik? kitak orang boleh mejin bah, perjalanan aik mineral ya ke kedey ngambik masa serta melalui beberapa proses haba. agak2nya selamat sik. tepuk dada tanyak selera owh...


Wallahualam.

UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.