BIZNEZ KECIK TAPI ADA HASILNYA

Harap2 kitak orang ada baca entry yang dipolah aku.. Kebanyakkannya untuk keselamatan kitak orang daripada mara bahaya yang berlaku di sekeliling kitak orang. Kesempatan tok aku nak kongsi sesuatu dengan kitak orang. Aku nak kongsi tentang biznez atau bedagang secara kecil2lan tapi berhasil ataupun dengan kata lain kecil tapi berhasil. Mun kitak orang nak nunggu biznez besa2. ya angan2 kosong jak.. Dari kecik lah kita bermula baruklah pergi ke besar. Tol sik?. Di sitok ada seorang sahabat ku mukak pakej untuk sapa2 ajak nak molah biznez. Tok bukan MLM owh.. di ulang suara.. tok bukan MLM. Aku madah gia, almaklum la... ada di antara kita tok nang anti bebona dengan MLM. Pakej tok untuk kitak orang memulakan perniagaan secara kecil-kecilan contohnya molah kat rumah, sekolah, universiti, UitM, Unimas, UKM, Unitar, SATT, Swinburn, Segi College, Multimedia univeristi, MRSM, Twintech & di mana2 pun boleh. Di opiz pun boleh juak bah. Daripada kitak orang sikda polah apa2. Duit RM100 kitak orang jadikannya RM130 seterunya RM150 sterusnya RM180 seterusnya RM200. Yahhh!!! jadi banyak udik duit kitak orang. Pokoknya apa? RAJIN... Mun duit dibekuk kitak orang dalam bank... paling2 pun dividen diberik duak ocen tiga ocen ajak diberiknya. ha... apa pikir kitak orang.. panjang udik cerita aku tok. haa~~ tok pakej nya. jual reload secara sambilan :

Dengan hanya RM550.00, Kitak orang boleh ada biznez dikpun..

Pakej ya termasuk:
8-) Modal/kredit flexi RM300
8-) Kod Jualan & Pek baru
8-) Kad tambah nilai 15 unit
8-) Rekod kawalan akaun, Stiker, Banting, Buku, Fail
8-) Perkhidmatan penghantaran stok disediakan
8-) 1 unit telifon baru

CEPAT kitak orang.. Rebut peluang tok.. GERENTI kitak orang puas HATI..
Nilai Pakej tok flexibel.. mun kitak orang nak rondeng gik.. contact jak tuan punya badan.. nomo di bawah tok..

Mun berminat call atau SMS 0137778481


Share benda tok dengan adik kakak pake sidaknya nambah wit.. pat mintak belanja sidak lak.. he he... mun nak share pake FB senang ajak bah.. klik jak button Share wana biru bawah tok.. tapi pastikan FB kitak orang berbukak..

Ok lah daro/jang... mupok lok kamek.. lak crita gik.. mun da kemuskilan contact jak nomo dah diberik yo...

Ulasan

  1. Pakej tok untuk kitak orang memulakan perniagaan secara kecil-kecilan contohnya molah kat rumah, sekolah, universiti, UitM, Unimas, UKM, Unitar, SATT, Swinburn, Segi College, Multimedia univeristi, MRSM, Twintech & di mana2 pun boleh. Di opiz pun boleh juak bah. Daripada kitak orang sikda polah apa2. Duit RM100 kitak orang jadikannya RM130 seterunya RM150 sterusnya RM180 seterusnya RM200. Yahhh!!! jadi banyak udik duit kitak orang.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.