BERITA GX: PERASMIAN LOGO

Kinek tok mun kitak orang bukak generasix.com kitak orang boleh nangga logo dah pun ditayangkan rah web ya bahagian "welcome page"nya. Logo ya kinek tok dalam proses produksi. Maksudnya dipolah dalam bentuk stiker yang boleh diengkah rah motosikal dengan kereta. Tujuannya untuk mewujudkan kemuniti yang sihat. Mun kitak orang berminat bolehlah masuk rah web generasix.com (info sticker) serta komen dalam ya sekiranya kitak orang berminat nak dapatkan sticker ya. Sekiranya kitak orang ada cadangan boleh juak madah dalam ya. Tapi sebelum kitak orang nak berforum dalam ya terlebih dolok kitak orang kenak mendaftar dolok lah. Mun dah daftar baruk la kitak orang dapat berforum. Sik dapat cerita panjang rah sitok. Kitak orang dikpun masuk rah page ya serta nangga dikpun perkembangan forum ya. Generasi X (GX) perlu sokongan kitak orang untuk terus berada di rangkaian jalur lebar.

Contoh Logo :

UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.