اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

Yahudi Ceroboh kawasan Masjid (atas nama kemanusiaan)


BAITULMAQDIS : Sidak palestin nunok beberapa igek kereta di sebelah timur Baitulmaqdis & nikam batu dengan bom api dengan sidak polis israel lepas sidak Yahudi (Dajjal) menceroboh kawasan sebuah masjid ari marek. nasib juak dalam keadaan giya sikda kecederaan di laporkan kat area kejiranan Silwan. Sidaknya kelaie dengan sekumpulan kecil sidak Yahudi (Dajjal) yang baruk jak pindah di sia sejak dua dekad dolok. Sidak penduduk sia madah sidak Yahudi (Dajjal) menceroboh kawasan Masjid di Silwan masa sidaknya coba nak pegi ke kawasan Mata air yang dikatakan sidaknya tempat suci sidak Yahudi (Dajjal). Tindakkan sidak yahudi ya menimbulkan rasa marah penduduk setempat & sidaknya meluahkan bantahan sidaknya dengan membaling batu serta bom api dengan sidak Polis israel serta beberapa kenderaan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.