mintak jaoh kitak orang papahal raya tok (brita kemalangan)


Sorang nemiak laki mati eksiden ditempat ya juak. adiknya cedera terok rah palak lepas terlibat dalam eksiden di lundu petang ahad tek. Nikkiman 19 dari lundu diapdah sidaknya baruk balit dari kedey & dalam perjalanan ngantar adinya balit ke asrama makey tosikal masa kes ya dalam pukul 3 petang ayad ya tek. Nya duak melanggar sebuah kereta di simpang jalan & menyebabkan ekseden serta mati di tempat ya juak. Adiknya cedera parah di palak dihanter ke spital umum sarawak dari spital lundu dalam kol 8 malam camya untuk ngambik rawatan lanjut.

sempena ari raya tok apa juak bangsa kitak orang sik kira kaum. hati2 lah di atas jalan raya. ingatlah orang yang tersayang. statistik kemalangan biasanya kin tinggi bila menjelang ari raya. sama-samalah kita beringat oh.. apa2 pun aku doakan kitak orang selamat sampe and balit masa ari raya tok.

sumber : utusan borneo

UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.