اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

The Losers

The Loser merupakan sebuah filem aksi arahan Sylvain White dan dibintangi Jeffrey Dean Morgan sebagai Franklin Clay, Zoe Saldana (Aisha al-Fadhil) dan Chris Evans (Jake Jensen). Sylvain White dan dibintangi Jeffrey Dean Morgan sebagai Franklin Clay, Zoe Saldana (Aisha al-Fadhil) dan Chris Evans (Jake Jensen). Filem ini telah diilhamkan daripada komik Vertigo dan ditulis oleh Andy Giggle ini dimantapkan lagi dengan lakonan Idris Elba (William Roque), Columbus Short (Linwood Porteous), Oscar Jaenada (Carlos Alvarez) dan Jason Patric (Max). Filem ini mengisahkan 5 sahabat yang menuntut bela atas apa yang berlaku kepada mereka sehingga mereka menggelarkan diri mereka sebagai The Losers atau dengan makna yang lain, kekalahan yang membawa mereka sebagai pengkhianat negara. Mereka di istiharkan mati dan terpaksa menyamar dan tinggal di sebuah bandar. Dengan bantuan seorang wanita yang bernama aisha maka mereka berpeluang untuk menuntut bela untuk mendapat keadilan. 5 sahabat ini mengatur strategi dengan bantuan aisha dalam filem tersebut cuba mencari Max merupakan dalang kepada kesusahan yang dialami mereka sebelum ini dan juga merupakan perancang utama untuk memusnahkan keamanan dunia. Dengan kelebihan masing-masing 5 sahabat tersebut maka Max dapat ditumpaskan untuk satu cubaan mendapatkan alat pemusnah.

Cerita ni pendapat saya, macam cerita filem biasa dalam TV. 1 bintang je saya bagi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.