اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

REDtone Mobile Reload/topup


Di sini ialah contoh Kad tambah nilai REDtone Mobile yang boleh anda dapati dari cawangan-cawangan yang dilantik. Sekiranya anda berminat untuk menjadi salah seorang dari pengedar kad tambah nilai ini, sila hubungi saya di 0137778481. Syarat-syarat untuk menjadi pengedar ialah menjadi pengguna REDtone Mobile.
Manakala di bawah ini ialah contoh tambah nilai untuk e-pay. Banyak pengguna REDtone Mobile keliru di manakah letaknya pin untuk membuat tambah nilai. Pada mulanya saya sendiri pun tercari-cari pin tersebut. Pin tersebut di hi-light atau dilabelkan hitam dan diletakkan di atas sekali.


Kepada pelanggan REDtone Mobile, ingat bahawa kad tambah nilai REDtone Mobile hanya diperolehi dalam nilai RM20 dan RM40 sahaja buat masa ini dan pada masa yang sama REDtone Mobile sedang menguruskan untuk mengeluarkan kad tambah nilai REDtone Mobile RM10. Berhati-hati membeli kad tambah nilai tersebut kerana REDtone mempunyai banyak produk seperti REDtone Plus, REDtone IDD dan sebagainya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.