اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

Bukti komisen

e

Sudah hampir 2 bulan Brother hanif menggunakan REDtone Mobile serta mempelawa orang lain untuk menggunakannya juga dan sekarang sukur kepada tuhan kerana beliau telahpun memcapai level di mana beliau di ketegorikan sebagai telah menggunakan REDtone Mobile secara percuma dan menerima pendapatan sampingan beliau. Inilah yang dikatakan penjimatan dan pendapatan. Ini juga adalah bukti platfom yang dijanjikan oleh pihak pengurusan REDtone Mobile. Mungkin ada di kalangan anda di luar sana mengangap nilai yang diterima beliau sedikit tapi bagi saya ia amat membantu dan meringankan tanggungan beliau dari segi aliran tunai keluar. Aliran tunai masuk beliau untuk REDtone Mobile pada bulan Februari adalah sebanyak RM180.37 di mana RM40.00 secara automatik akan masuk ke kredit beliau dan RM140.37 akan masuk ke akaun bank beliau. Apabila ditanya, apakah yang boleh dilakukan dengan RM140.37 tersebut?. Beliau menjawab tunai tersebut akan digunakan untuk membayar motosikal beliau dan beliau tidak perlu risau untuk memikirkan budjet membayar motosikal pada bulan Februari ini. Bukankan itu membantu belanjawan beliau. Plan pemasaran REDtone Mobile mempunyai jualan ulangan atau biasa kita sebut sebagai repeat sales. Nilai aliran tunai beliau akan kekal dan akan bertambah sekiranya beliau seterus mempelawa orang lain menggunakan REDtone Mobile. Anda bagaimana? Biar anda yang tentukan? keputusan akhir adalah di tangan anda.... (gambarajah di atas adalah bukti komisen yang diterima oleh Brother Hanif)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.