اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

Risiko REDtone Mobile Biz


Jika ditanya... Apakah risiko membuat biz dalam REDtone Mobile? saya akan cakap tiada risiko dari sudut pusingan modal. Dengan erti kata lain jika anda mencuba dalam biz REDtone Mobile anda tidak rugi malah jika anda teruskan anda boleh dapat lebih penjimatan dan pendapatan darinya. Jika anda tidak mencuba anda akan rugi kerana tidak mencuba. Mengapa saya berkata demikian?. Saya mempunyai sebab saya sendiri dan berdasarkan logik. Jika kita buat perbandingan kos panggilan REDtone Mobile dengan operator prepaid yang lain, kita dapat berjimat dari 20% sehingga 60%. Anda boleh lihat rumusan tersebut di dalam blog ini. Sekarang kita kira harga permulaan sim kad REDtone Mobile.. Harga satu sim kada adalah RM100.00 (Ringgit Malaysia Satu Ratus Sahaja). Dengan bermodalkan RM100.00, RM80.00 akan dikembalikan kepada anda semula dalam bentuk kredit/talk time. Ini bermakna modal anda hanya RM20.00 (Ringgit Malaysia Dua puluh sahaja). Dengan modal RM20.00 apa yang anda dapat buat?. Sudah tentunya anda dapat gandakan tunai anda dengan plan REDtone Mobile dan penjimatan lebih dengan plan panggilannya. Saya ulang sekali lagi!!! Hanya RM20.00 untuk membuat gandaan tunai anda dan penjimatan lebih. Bagaimana kalau saya katakan dengan mudah modal pusingan RM20.00 akan dikembalikan semula?. Seronok bukan?!. Saya berkata benar, modal pusingan RM20.00 akan dikembalikan apabila anda menjemput pengguna baru REDtone Mobile. Setiap kali anda menaja pengguna baru REDtone Mobile, anda akan di beri komisen RM7.00 untuk setiap tajaan. Komisen tersebut kita sebut sebagai Introducer Commission. Jika anda berjaya menaja tiga pengguna baru maka anda akan memperolehi RM21.00 untuk komisen tajaan. Sekarang modal anda RM20.00 tadi sudah diperolehi kembali malah anda sudah untung RM1.00 untuk komisen tajaan. Ini bermakna risiko pusingan modal anda sudah tiada. (Itulah yang saya maksudkan dengan jika mencuba anda tidak rugi dan jika anda terus melakukannya anda akan dapat lebih penjimatan dan pendapatan. Jika anda tidak mencuba anda rugi kerana tidak mencuba.) Sila rujuk maklumat dari mana aliran tunai masuk REDtone mobile dan muat turun paparan asal REDtone Mobile dalam blog ini (REDtone manual BM).

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.