اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

LINK BIZ TONE EXCEL YANG ANDA WAJIB TAHU

LINK BERIKUT BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK LEBIH JAUH BERSAMA TONEEXCEL

1. Tone Excel
www.toneexcel.com
- homepage utama program tone excel. maklumat company, rate dan sebagainya ada di sini setiap ahli wajib explore.

2. Tone Excel Web Selfcare
http://www.tonegroup.net/temms/login
- ini kalau ahli tak tahu memang sah upline tak bagi tahu. hehe- tempat korang tengok komisen dan update maklumat peribadi.

3. Tune Talk
http://www.tunetalk.com/my/
- website ini juga wajib kena explore, sebab ramai tak explore tu yg banyak sangat persoalan :)
- pa insuran dan big point semua detail ada dalam ni

4. Tune Talk Web Selfcare 
https://selfcare.my.tunetalk.com/selfcare/loginv.do?dispmethd=login
- ni penting nak tengok detail penggunaan kredit anda
- kalau nak tukar-tukar no.  pun ada dalam ni - nak buat transfrer secara online pun boleh.

5.Group Soal Jawap Tone Excel
https://www.facebook.com/groups/788106084551277/
- anda ada persoalan, ramai rakan tone excel boleh bantu jawabkan

6. Group Perkembangan Terkini TuneTalk/ToneExcel https://www.facebook.com/groups/perkembangantoneexcel/
- biasanya tuan mazelan abas akan update d sini jika hq ada umum apa-apa berita trbaru

7. Group Perkembangan Bisnes ToneExcel
https://www.facebook.com/groups/788106084551277/
 - biasanya tuan mazelan abas akan update d sini jika hq ada umum apa-apa brita trbaru- yang ini group baru

8. Group Testimoni Kejayaan Tone Excel
https://www.facebook.com/groups/653245058097494/
- himpunan testimoni dari rakan tone excel
- boleh jadikan bahan promosi anda

9. Group Promosi TuneTalk ToneExcel 
https://www.facebook.com/groups/promositoneexel/- tempat rakan buat promosi

10. Untuk tersenarai dalam Spreadsheet Rakan Tone Excel Di Mana Jua
http://bit.ly/rakantoneexcel
- nak tambah kenalan rakan tone excel di mana jua
- boleh jadi tempat rujukan pada downline anda

11. Senarai Rakan Tone Excel Di Mana Jua
http://bit.ly/borangrakantoneexcel
- senarai lengkap rakan tone excel di mana jua.

12. Nak check status Layak PA Insuran secara onlne.
http://www.tunetalk.com/my/aboutus/whyTTPAinsurancheck
- check status PA insuran secara online.

13. Nak tahu TuneTalk Service Shortcodes
http://www.tunetalk.com/my/Quickaccess/serviceshortcode
- anda blh belajar short code mengenai banyak perkara

14. Masalah internet tak tahu on data internet
http://www.tunetalk.com/my/PlanRates/manualconfig
- buat semua jenis handphone di sini ada cara-caranya

15. Nak check liputan tune talk di kawasan anda
http://www.tunetalk.com/my/Networkconnection/connectivity
- page nak tengok liputan tune talk di sesuatu kawasan

16. Tak tahu nak tanya siapa mengenai line tune talk, big point dan insuran
http://livesupport.tunetalk.com/message_box.php?theme=&l=admin&x=1&deptid=1
- anda boleh live chat dengan customer service tune talk.

( TOLONG SAVE)
Atau bleh direct di sini juga:-

Info ttg reward point bleh click sini 
👉 http://www.tunetalk.com/my/Aboutus/rewards

Nak tgk barangan apa yg bleh redeem? Bleh click sini
👉 http://shop.tunetalk.com/Redeem-Smart-Phones/

Cara nak transfer point bleh click sini :
 👉 http://shop.tunetalk.com/3000_BIG_points.
 Nak redeem tiket wayang? Bleh click sini
 👉 http://shop.tunetalk.com/MBO-Movie-Ticket.html

Reactions:

0 comments:

Catat Ulasan

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

UNLIMITED BROADBAND

Unifi atau Streamyx? Anda pilih.

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.