اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

APAKAH PENGGUNA TONE EXCELL DAPAT?

TAHUKAH ANDA: (TE INFO)

APAKAH PENGGUNA TE DAPAT SETELAH MENDAFTAR?

■ percuma kredit RM30 setiap pengguna baru
■ percuma kekal nombor lama
■ REBET CASH 3% setiap kali top up di mana2 kedai
■ REBET CASH 7% setiap kali top up autoreload
■ percuma data internet 1GB setiap kali top up RM30
■ percuma kredit RM20 setiap kali top up RM50 = total RM70
■ komisyen RM20 setiap kali daftarkan keluarga anda sebagai pengguna baru
■ komisyen sehingga 26% setiap kali keluarga anda isi top up dan komisyen ini dibayar sampai bila2
■ dapat Big Point setiap kali isi top up walaupun top up RM5

.....kumpul Big Point itu anda boleh tukar jadi barang :
● tiket AirAsia ke seluruh destinasi
● tiket wayang
● tiket konsert
● jam
● smartphone
● tablets

.....setiap pengguna dpt diskuan 30% - bilik penginapan hotel TuneHotel di mana saja.
......ada percuma lagi :
■ PA Insuran RM 100,000
■ Pakej Umrah
■ Pakej percutian Bali
■ Bonus tahun baru
■ Jemputan Anual Dinner ToneExcel

.....ada peraduan cabutan bertuah lagi :
■ cabutan harian (Pemenang : RM500)
■ cabutan mingguan (Pemenang : Smartphones)
■ cabutan bulanan (Pemenang : RM200)
■ cabutan tahunan (Pemenang : Perodua Myvi 1.5-nombor 1 hgga 5)

.....jaminan yang sangat terjamin :
■ Liputan sangat meluas (coverage under Celcom)
■ Top up ada jual di mana2 (sebut aje top up Tunetalk)
■ Big point tidak akan luput sampai bila2
■ Komisyen top up 26% boleh diwariskan
■ Komisyen dibayar terus masuk bank
■ Komisyen dibayar 3X sebulan pada 11, 21, dan 30hb

LINK BIZ TONE EXCEL YANG ANDA WAJIB TAHU

LINK BERIKUT BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK LEBIH JAUH BERSAMA TONEEXCEL

1. Tone Excel
www.toneexcel.com
- homepage utama program tone excel. maklumat company, rate dan sebagainya ada di sini setiap ahli wajib explore.

2. Tone Excel Web Selfcare
http://www.tonegroup.net/temms/login
- ini kalau ahli tak tahu memang sah upline tak bagi tahu. hehe- tempat korang tengok komisen dan update maklumat peribadi.

3. Tune Talk
http://www.tunetalk.com/my/
- website ini juga wajib kena explore, sebab ramai tak explore tu yg banyak sangat persoalan :)
- pa insuran dan big point semua detail ada dalam ni

4. Tune Talk Web Selfcare 
https://selfcare.my.tunetalk.com/selfcare/loginv.do?dispmethd=login
- ni penting nak tengok detail penggunaan kredit anda
- kalau nak tukar-tukar no.  pun ada dalam ni - nak buat transfrer secara online pun boleh.

5.Group Soal Jawap Tone Excel
https://www.facebook.com/groups/788106084551277/
- anda ada persoalan, ramai rakan tone excel boleh bantu jawabkan

6. Group Perkembangan Terkini TuneTalk/ToneExcel https://www.facebook.com/groups/perkembangantoneexcel/
- biasanya tuan mazelan abas akan update d sini jika hq ada umum apa-apa berita trbaru

7. Group Perkembangan Bisnes ToneExcel
https://www.facebook.com/groups/788106084551277/
 - biasanya tuan mazelan abas akan update d sini jika hq ada umum apa-apa brita trbaru- yang ini group baru

8. Group Testimoni Kejayaan Tone Excel
https://www.facebook.com/groups/653245058097494/
- himpunan testimoni dari rakan tone excel
- boleh jadikan bahan promosi anda

9. Group Promosi TuneTalk ToneExcel 
https://www.facebook.com/groups/promositoneexel/- tempat rakan buat promosi

10. Untuk tersenarai dalam Spreadsheet Rakan Tone Excel Di Mana Jua
http://bit.ly/rakantoneexcel
- nak tambah kenalan rakan tone excel di mana jua
- boleh jadi tempat rujukan pada downline anda

11. Senarai Rakan Tone Excel Di Mana Jua
http://bit.ly/borangrakantoneexcel
- senarai lengkap rakan tone excel di mana jua.

12. Nak check status Layak PA Insuran secara onlne.
http://www.tunetalk.com/my/aboutus/whyTTPAinsurancheck
- check status PA insuran secara online.

13. Nak tahu TuneTalk Service Shortcodes
http://www.tunetalk.com/my/Quickaccess/serviceshortcode
- anda blh belajar short code mengenai banyak perkara

14. Masalah internet tak tahu on data internet
http://www.tunetalk.com/my/PlanRates/manualconfig
- buat semua jenis handphone di sini ada cara-caranya

15. Nak check liputan tune talk di kawasan anda
http://www.tunetalk.com/my/Networkconnection/connectivity
- page nak tengok liputan tune talk di sesuatu kawasan

16. Tak tahu nak tanya siapa mengenai line tune talk, big point dan insuran
http://livesupport.tunetalk.com/message_box.php?theme=&l=admin&x=1&deptid=1
- anda boleh live chat dengan customer service tune talk.

( TOLONG SAVE)
Atau bleh direct di sini juga:-

Info ttg reward point bleh click sini 
👉 http://www.tunetalk.com/my/Aboutus/rewards

Nak tgk barangan apa yg bleh redeem? Bleh click sini
👉 http://shop.tunetalk.com/Redeem-Smart-Phones/

Cara nak transfer point bleh click sini :
 👉 http://shop.tunetalk.com/3000_BIG_points.
 Nak redeem tiket wayang? Bleh click sini
 👉 http://shop.tunetalk.com/MBO-Movie-Ticket.html

MAFAAT TONE EXCEL

Manfaat-manfaat Prepaid Tune Talk :

Program Tone Excel menikmati segala manfaat-manfaat yang disediakan oleh talian Tune Talk. Manfaat-manfaatnya adalah:

Perlindungan Insuran Kemalangan RM100,000 
– Peserta program ini akan diberikan Perlindungan Insuran Kemalangan RM100,00. Syarat minimumnya adalah penggunaan “top up” sebanyak RM50.00 sebulan.

‘Point Redemption’ Tiket Air Asia dan pelbagai produk dalam tune shop.
– Anda berpeluang mendapat tiket penerbangan percuma dari syarikat penerbangan AirAsia melalui “Redemption Programme Air Asia”. Setiap kali anda Top Up, setiap kali anda dapat mata.

Pertukaran nombor pada bila-bila masa 
– Dengan menggunakan akaun ‘self care’ peribadi anda yang disediakan oleh TuneTalk, anda boleh melakukan pertukaran nombor pada bila-bila masa.

Kawasan Coverage Luas 
– Sim Kad yang digunakan adalah sama dengan semua Sim Kad yang ada di pasaran. Talian ini mengunakan rangkaian ‘coverage’ CELCOM. Jika anda menerima ‘coverage’ CELCOM, maka anda akan menerima coverage Tune Talk. Tiada gangguan ‘service coverage’.

Kekalkan Nombor Sedia Ada 
– Anda boleh mengekalkan nombor lama samada Prepaid atau PostPaid atau gunakan sahaja nombor baru 010-xxxxxxx atau 011-xxxxxxxx.

Top Up Secara Epay di mana-mana Sahaja 
– Anda boleh membeli Top Up di mana-mana mesin E-Pay seperti di 7Eleven, KK, stesyen-stesyen minyak atau melalui perbankan internet Maybank2u dll.


sumber : tunetalkbizblog

MENGAPA PERLU ADA LAMAN WEB SENDIRI

Semoga sejahtera ke atas kamu.

Banyak orang berpandangan laman web bertujuan untuk mempromosi produk mereka dan untuk meningkatkan jualan mereka. Jika anda berfikiran demikian maka itu adalah tidak tepat.

Laman web adalah satu ruang simpanan maklumat mengenai sesuatu tentang anda, sesuatu tentang perniagaan anda, sesuatu tentang produk dan perkhidmatan anda. Ianya menggantikan kertas. Ianya memberi kemudahan kepada orang ramai untuk mengenali syarikat anda tanpa perlu anda mencetak berulang kali profile atau katalog anda.

Ianya menjimatkan masa anda dan menjimatkan masa pelanggan anda. Anda hanya perlu memaklumkan kepada pelanggan anda alamat laman web anda dan mereka boleh bila-bila masa mendapatkan maklumat tentang syarikat serta produk dan perkhidmatan anda.

Jika anda ingin menjadikan laman web anda sebagai platfom untuk meningkatkan jualan anda. Maka anda perlu melakukan promosi. Konsep ini sama juga dengan kedai yang dibuka di alam realiti. Jika kedai alam realiti tidak dipromosi. Maka tidak banyak orang yang akan tahu kewujudan kedai anda. Bezanya laman web adalah kedai alam maya anda dan ianya juga perlu promosi.

Untuk perniagaan kecil sederhana. Cukuplah laman ini sebagai platfom kemudahan pelanggan-pelanggan anda mendapatkan maklumat tentang perniagaan anda. Jimatkan masa anda dan jimatkan masa pelanggan anda. Jimatkan kertas serta wang atau kos anda untuk membeli kertas, ink pencetak, elektrik dan kos-kos yang berkaitan.

Selain daripada itu, perniagaan anda akan lebih nampak profesional apabila memiliki laman web sendiri. Perniagaan anda akan lebih nampak mengikut peredaran zaman. Ini akan manambah keyakinan pelanggan tentang kekuatan perniagaan anda.

Anggaplah laman web anda sebagai tempat "one stop centre" untuk pelanggan anda mendapatkan maklumat tentang perniagaan anda. Terdapat berjuta-juta laman web seluruh dunia. Untuk menarik lebih ramai orang mengenali laman web anda. Anda perlu melakukan PROMOSI.

Hubungi kami. Kami boleh membantu anda untuk meningkan trafik manusia ke laman web anda. Jika tiada laman web, kami boleh membinanya untuk anda.

JUH MOLAH BANNER BANTING UNTUK IKLAN

KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN MEMBUAT BANNER


Harga untuk banner yang kurang atau sama dengan 12sqft
1sqft = RM2.50 (Mencetak Sahaja)
1sqft = RM2.80 (Mencetak dan membuat rekaan grafik banner)

Harga untuk banner yang lebih atau sama dengan 13sqft
1sqft = RM2.20 (Mencetak Sahaja)
1sqft = RM2.50 (Mencetak dan membuat rekaan grafik banner)



JIKA BERMINAT
LENGKAPKAN BORANG DI BAWAH DAN KLIK SUBMIT SETELAH SELESAI







ADAKAH ANDA TAHU KESAN LARVA BERTEMU DENGAN AIS?







SISTEM RELOAD SAHABAT : SENARAI PERKHIDMATAN BAYARAN (TELCO)

SISTEM RELOAD SAHABAT : CONTOH ASUS FONETAB DAN HOLDER

INI ADALAH CONTOH
ASUS FONETAB DAN HOLDER

GAMBAR BERIKUT DI AMBIL DARI KEDAI PELANGGAN KAMI DI UNIMAS

KLIK GAMBAR UNTUK PEMBESARAN

KLIK GAMBAR UNTUK PEMBESARAN

KLIK GAMBAR UNTUK PEMBESARAN

DAN 
MENDAFTAR UNTUK MENJADI PENJUAL RELOAD

TIDAK SEMESTINYA ADA KEDAI BARU NAK JUAL... 
DI RUMAH PUN BOLEH JUAL BAH...
DI PEJABAT...
DI SEKOLAH...
DI ASRAMA...
DI KOLEJ...

MANCHIT!!! FLAVAS : DUDE DEW (LEMBUT SEDAP)

Ini adalah antara perisa yang terpilih untuk dikeluarkan kerana dari 10 orang yang mencuba 9.5 menerima serta suka DUDE DEW.

Anda boleh dapatkan Flava ini di I Vape Sarawak Dan Q Vape Kuching

Untuk menjadi pengedar inbox FB page kami di JUH BELOYA


MANCHIT!!! FLAVA : AISKREM YAM YEM (RASA LEMBUT DI TEKAK)

Dengan mendapatkan maklum balas dari 10 orang. Rata-rata menyatakan perisa ini lebih lembut dan memiliki rasa yang enak. Nak cuba? 

Anda boleh dapatkannya di kedai I Vape Sarawak Dan Q Vape Kuching.


COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

UNLIMITED BROADBAND

Unifi atau Streamyx? Anda pilih.

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.