اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

TERIMA KASIH SEMUA PEMBACA BELOYA2U.COM

Saya mohon maaf sebab lama dah tak kemaskini berita dalam beloya2u.com. Kebiasaannya saya menyediakan artikel sekurang-kurangnya seminggu sekali tetapi atas kesibukan hakiki maka tak sempat nak kemaskini.

Hari ini saya semak bahagian komen, banyak sekali yang menunggu maklum balas. Terlalu banyak komen dan tak mampu saya nak membalasnya. Ada juga yang dibalas oleh pembaca lain. Syukur alhamdulillah.

Pada waktu ini saya sedang membina laman web ala-ala lazada dan zalora. Tapi takla sehebat mereka. Tapi mungkin boleh  hebat kalau komuniti usahawan bumiputra Sarawak bergabung meletup. 

Selepas ini dengan izin Allah swt, In Sya Allah saya akan kemaskini laman ini dari masa ke semasa. Jika ada aduan atau cadangan boleh lah mengisi borang dalam talian yang saya sediakan.

Semoga laman ini memberi mafaat kepada pembaca beloya2u.com. 

Makaseh aok.


Reactions:

0 comments:

Catat Ulasan

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.