اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

SEMANGAT PASUKAN PENGAWAL PERIBADI SARAWAK (BGS)

Pengalaman menyertai Pengawal Peribadi Sarawak (BGS) amat menyeronokkan dengan sokongan semua ahli yang tidak berbelah bahagi. Semua bagai terpukau dengan aktiviti menembak.

Acara yang dijalankan sepanjang hari memberi banyak pengalaman dalam mengendalikan senjata. Kebanyakkan ahli-ahli teruja untuk mencuba dan ingin mencuba berkali-kali dalam mengendalikan senjata.

Sorakkan dan sokongan memberi semangat dalam berpasukan. Lebih seronok lagi adalah perkongsian dari ahli yang berpengalaman. Masing-masing memasang telinga dan mendengar dengan teliti setiap pesanan.

Sekarang keahlian BGS masih dibuka dan anda semua dijemput untuk menyertainya.

Hari itu bagaikan hari yang bersejarah kepada semua ahli.  Berikut adalah gambar-gambar aktiviti hari tersebut.


LOGO BGS
Reactions:

0 comments:

Catat Ulasan

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.