اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

JENAYAH PERANG ISRAEL PALING BACOL DALAM PERADABAN MANUSIA

Kejadian 11 September. Umat islam di label sebagai pengganas. Tetapi banyak analisis menyatakan ini adalah kerja Zionis Yahudi. Ini adalah sejarah paling hina umat manusia.

Dan hari ini 17 JULAI 2014. Pembunuhan secara terang-terangan dari rejim zionis terhadap anak kecil Palestin. Anak-anak kecil tengah bermain di pantai dan dibunuh. Tetapi masyarakat dunia? Dunia arab? Tiada siapa boleh melakukan apa-apa? Dunia arab sudah lupa bagaimana rejim zionis ini membantai mereka suatu ketika dahulu. Dunia british (kristian) lupa bagaimana rejim zionis memandang mereka suatu ketika dahulu dan membunuh mereka dengan sesuka hati. Apa yang dapat dilakukan hari ini hanyalah demo!! demo!! manakala rejim zionis terus MEMBUNUH anak-anak kecil ini!!Bagaimana mereka dibunuh? mereka hanya bermain di tepi pantai sahaja..Tetapi dunia memandang mereka sebagai pengganas. Malah Obama presiden Amerika sekalipun memberi dana tambahan kepada rejim zionis untuk membunuh secara lebih ganas lagi yang kononya untuk mempertahankan diri.

Lebih sadis lagi.. DUNIA ARAB MASIH BERDIAM DIRI.

Suatu hari nanti masa kita akan tiba dan di waktu itu baru anda tahu bahawa rejim zionis tidak memilih apakah agama anda. Asalkan kamu bukan Yahudi maka darah kamu adalah halal bagi mereka (baca lebih lanjut yahudi yang mengamalkan kitab talmud).

Perang saraf antara rejim zionis dan Al-Kasam menampakkan bagaimana penghujungnya dan bagi saya dunia ini tiada kedamaian selagi rejim zionis masih bernafas di bumi tuhan. Hanya Imam Mahdi sahaja harapan terakhir dan fasa ini tidak tahu bilakah ianya akan muncul.

Reactions:

1 comments:

  1. Suatu hari nanti masa kita akan tiba dan di waktu itu baru anda tahu bahawa rejim zionis tidak memilih apakah agama anda. Asalkan kamu bukan Yahudi maka darah kamu adalah halal bagi mereka (baca lebih lanjut yahudi yang mengamalkan kitab talmud).

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.