اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

GAMBARAN KEKEJAMAN ISRAEL (NANGES NYAWA NANGGA)

Menurut portal israel, mereka menyerang Gaza disebabkan oleh gangguan rakyat palestine terhadap rakyat israel. Seperti yang kita ketahui, yahudi memandang bangsa lain selain yahudi adalah binatang dan boleh dibunuh sesuka hati. Keadilan yang difahami israel ialah 1 kesilapan yang dilakukan oleh rakyat palestine harus dibayar dengan 1000 kematian. 

Apa yang membuatkan saya rasa hiba ialah melihat kanak-kanak menjadi mangsa kekejaman mereka. Mereka tidak peduli dan tidak memilih bulu untuk membunuh. Rakyat Palestine pula berjuang untuk mempertahankan tanah dan rumah-rumah mereka dirampas selain dari pembunuhan secara sesuka hati ke atas ahli keluarga mereka.

Jangan berhenti share maklumat mengenai kekejaman israel. Penuhi Wall FB anda dengan maklumat terkini di Gaza. Semoga banyak orang buka mata dan tidak leka dengan piala dunia.

Berikut adalah rentetan dari kekejaman tersebut yang di cedok dari facebook.
KLIK SINI untuk menderma melalui Aman Palestin Bhd. Lakukan sesuatu. Dermalah walau RM10.00. Mungkin kita tak mampu berjuang di sana. Hanya doa dan sedekah yang kita mampu.


Reactions:

1 comments:

  1. Seperti yang kita ketahui, yahudi memandang bangsa lain selain yahudi adalah binatang dan boleh dibunuh sesuka hati. Keadilan yang difahami israel ialah 1 kesilapan yang dilakukan oleh rakyat palestine harus dibayar dengan 1000 kematian.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.