اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

KES BULI DI SAMARAHAN SARAWAK

Sudah menjadi viral dalam laman sosial di kalangan penduduk Sarawak. Siapakah mereka? Siapakah ibu bapa mereka? Apakah yang akan terjadi dengan mereka?

Pastinya kes ini akan mengakibatkan ibu bapanya nya pening kepala selain guru besar jenuh menjawab soalan dari wartawan dan pegawai dari Pejabat Pelajaran Daerah terpaksa membuat laporan penuh. Hairan? ini betul-betul dan bukan cobaan.

“Kes ini berlaku bulan lalu tetapi baru dimuat naik di Youtube dan tersebar,” katanya.

 Menurut sumber pelajar perempuan tingkatan tiga sebuah sekolah menengah di sini itu dibelasah tiga pelajar senior selepas berlaku salah faham antara mereka yang berpunca daripada masalah di asrama.

 Difahamkan, mangsa dibelasah kerana suspek mengesyaki mangsa mengadu kepada pihak sekolah yang mereka mencuri baju sukan di asrama. Baca selanjutnya di HM


NAK TENGOK VIDEO KLIK SINI


Reactions:

1 comments:

  1. pelajar perempuan tingkatan tiga sebuah sekolah menengah di

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.