اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

DITETAK KERANA MEMFITNAH

Kuching: Gara-gara dituduh menyebarkan fitnah, seorang lelaki terpaksa dikejarkan ke hospital selepas cedera akibat diserang dua lelaki bersenjatakan parang parang dalam kejadian di rumahnya di Bandar Baru Samariang di sini, malam kelmarin.

Dalam kejadian jam 12 tengah malam itu, mangsa berusia 27 tahun berkenaan cedera di muka akibat terkena libasan parang sehingga terpaksa di kejarkan di hospital umum Sarawak (HUS) untuk rawatan lanjutan.

Semakin hari semakin banyak antara masyarakat kita yang nak menjadi Hero ala filem-filem gangster. Tak nak atau nak, filem-filem tersebut memang memberi impak kepada masyarakat. Kes tembak menembak semakin menjadi-jadi. Tak dapat pistol guna parang.

Individu yang ditetak dikatakan cuba memberi penjelasan tetapi tidak di endah orang penyerang. Itu adalah tindakkan membabi buta dan terburu-buru ala gengster la sangat. Mangsa yang cedera di muka dibantu oleh rakannya yang kemudiannya membuat laporan di balai polis GITA.


Reactions:

1 comments:

  1. Kuching: Gara-gara dituduh menyebarkan fitnah, seorang lelaki terpaksa dikejarkan ke hospital selepas cedera akibat diserang dua lelaki bersenjatakan parang parang dalam kejadian di rumahnya di Bandar Baru Samariang di sini, malam kelmarin.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.