اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

TENAGA CAKRA ALAM GUNA BATERI PUTAR ALAM

Ini adalah antara orang-orang yan menegak benang basah. Pelbagai alasan dan usalan kosong tanpa fakta yang beliau sebut dan kemukakan. Berani untuk berkelakuan salah dan pembohong. Jelas nyata video menunjukkan teknik penipuan yang beliau lakukan tetapi masih mendalihkannya. Orang seperti ini banyak kita boleh jumpa.
Reactions:

1 comments:

  1. Ini adalah antara orang-orang yan menegak benang basah. Pelbagai alasan dan usalan kosong tanpa fakta yang beliau sebut dan kemukakan. Berani untuk berkelakuan salah dan pembohong. Jelas nyata video menunjukkan teknik penipuan yang beliau lakukan tetapi masih mendalihkannya. Orang seperti ini banyak kita boleh jumpa.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.