اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

PERANCANGAN SILAT KALAM GELANGGANG II

21 Sept 2012, Kuching Sarawak. Hidup bersama mengembang dan menyatu itu adalah prisip Silat Kalam Utama. Pertemuan saudara seguru telah di atur pada pukul 8.30 malam di Kampung Kudei bagi membincangkan pembukaan satu lagi gelanggang bagi memastikan ilmu persilatan di teruskan oleh generasi muda.

Gelanggang ke dua dijangka akan dibuka pada bulan hadapan apabila borang edaran ahli baru menggalakkan. Saudara seguru yang turut datang dalam membincangkan perkara ini adalah saudara Jonol, Rosli, Boy, Khall, Wan, Amirul dan Alek. Perbincangan ini diketuai oleh saudara Jonol.

Perbincangan kali ini lebih kepada mendapatkan ahli baru dan perlantikan jurulatih baru. Bagaimanapun kita hanya mampu merancang dan Allah swt yang menentukkannya. Klik sini untuk sejarah silat kalam.
Reactions:

1 comments:

  1. 21 Sept 2012, Kuching Sarawak. Hidup bersama mengembang dan menyatu itu adalah prisip Silat Kalam Utama. Pertemuan saudara seguru telah di atur pada pukul 8.30 malam di Kampung Kudei bagi membincangkan pembukaan satu lagi gelanggang bagi memastikan ilmu persilatan di teruskan oleh generasi muda

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.