اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

JURUWANG WANITA YANG PALING MALANG DI DUNIA KONONNYA

Melihat kepada video di bawah ini kelihatan sekumpulan individu yang disebut sebagai mafia membeli beer di sebuah pasaraya. Mereka menggunakan wang kecil untuk membeli beberapa jumlah beer. Mereka kelihatan ketawa semasa mengeluarkan wang kecil tersebut manakala juruwang wanita agak terkejut dengan tunai yang banyak dikeluarkan oleh sekumpulan individu tersebut.

Anda lihatlah sendiri video di bawah ini.


Reactions:

1 comments:

  1. Melihat kepada video di bawah ini kelihatan sekumpulan individu yang disebut sebagai mafia membeli beer di sebuah pasaraya. Mereka menggunakan wang kecil untuk membeli beberapa jumlah beer.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.