اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

KEJADIAN DI SYRIA

Pelbagai maklumat yang boleh diperolehi apa yang berlaku di Syria. Kebangkitan rakyatnya menentang kerajaan yang zalim membuka mata manusia seluruh dunia. Kerajaan Basar Arshad diminta turun takhta disebabkan oleh kegagalan kepimpinannya yang mengetengahkan keganasan dalam pentadbirannya.

Kerajaan yang terbentuk daripada ketenteraan telah memberi impak monopoli dalam pentadbiran Syiria. Kebanyakkan wakil kerajaan adalah terdiri daripada fahaman Syiah dimana fahaman tersebut mendahului manusia daripada ketuhanan.

Rakyat Syria juga tidak membenarnya kuasa lain untuk campurtangan dalam urusan Syiria. Anda nilai sendiri dengan menonton video di bawah ini.


Reactions:

1 comments:

  1. Kerajaan yang terbentuk daripada ketenteraan telah memberi impak monopoli dalam pentadbiran Syiria. Kebanyakkan wakil kerajaan adalah terdiri daripada fahaman Syiah dimana fahaman tersebut mendahului manusia daripada ketuhanan

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.