اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

FENOMENA GANGNAM STYLE PUN ADOI

Saya sendiri pada mula tertanya-tanya apabila orang sekeliling saya asyik menyebut gangnam style. Lagu nya langsung difahami saya tetapi rentaknya membuatkan orang bergoyang selain teknik tariannya cukup pelik serta berbeza dan mudah di ikuti.

Siapakah lelaki yang popular itu? lelaki tersebut dikenali sebagai PSY ataupun Jae-sang Park yang berumur 34 tahun. Beliau memberitahu kepada dunia selamat 12 tahun beliau berkecimpung dalam dunia muzik tidak pernah menyangka semua ini berlaku.

Dalam sekelip mata sahaja beliau menjadi begitu popular gara-gara videonya yang di muat naik dalam youtube. Secara visualnya bentuk badan dan wajah Psy tidak menepati citarasa warga Korea dan disebabkan itu selamat beliau berkecimpung dalam dunia muzik tidak pernah berfikir sampai ke tahap ini.

Ini menunjukkan populasi peminat begitu luas dan persoalannya bagaimanakah cara kita untuk sampai kepada peminat kita yang sebenar. Untuk mengetahui lebih mendalam mengenai psy sila cari info mengenai gaya dan sosiolisme masyarakat Korea.

Berikut adalah video muzik Gangnam Style dan Prodogy Malaysia Gangnam Style.


Reactions:

1 comments:

  1. Siapakah lelaki yang popular itu? lelaki tersebut dikenali sebagai PSY ataupun Jae-sang Park yang berumur 34 tahun. Beliau memberitahu kepada dunia selamat 12 tahun beliau berkecimpung dalam dunia muzik tidak pernah menyangka semua ini berlaku.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.