اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

JENIS MANUSIA YANG BAWAH STATUS ANJING

Sesiapa pun melihat gambar ini pasti marah. Saya sendiri cukup marah dan sedih apabila melihat gambar ini disiarkan. Anda semua boleh meneka sendiri di mana lokasi gambar tersebut di ambil. Bukan di Malaysia. Kalau di Malaysia dah lama kena sembur asid kalau buat macam ni.


Walaupun saya beragama Islam dan kami diharamkan memegang anjing. Anjing tetap makhluk tuhan yang mempunyai jiwa dan kita yang berakal sepatutnya memeliharanya dan bukan menderanya. Sedih melihat keadaan anjing tersebut diheret dan lihatlah keadaannya yang menderita akibat manusia yang tidak tidak berakal.

Negara tersebut memang tidak menghargai nyawa tidak kira haiwan ataupun manusia. Yang penting di negara tersebut adalah DUITTTTTTTTTTTTTTTTT.....


Reactions:

1 comments:

  1. Sesiapa pun melihat gambar ini pasti marah. Saya sendiri cukup marah dan sedih apabila melihat gambar ini disiarkan. Anda semua boleh meneka sendiri di mana lokasi gambar tersebut di ambil. Bukan di Malaysia. Kalau di Malaysia dah lama kena sembur asid kalau buat macam ni.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.