اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

KERETA BERJALAN ATAS BOTOL TAK PECAH


Seorang pemandu membuat satu Rekod Dunia baru dengan memandu di sepanjang 60 meter dua baris botol bir. Li Guiwen, pemandu tentera dari Beijing, membuat rekod itu semasa upacara pencatat rekod yang dikelola oleh Televisyen Pusat China dan Guinness World Of Record. Dia memandu di sepanjang 'jalan' dua bir yang terdiri daripada 1,798 botol  bir yang telah didirikan di Wenzhou, timur China Zhejiang. Li memandu di sepanjang dua trek 60.19 meter dalam masa 8m 28s. Sebelum ini, beliau telah mencuba lagak ngeri pada tahun yang  lepas tetapi gagal selepas cuaca lembab menyebabkan tayar kanannya tergelincir.

Reactions:

1 comments:

  1. Seorang pemandu membuat satu Rekod Dunia baru dengan memandu di sepanjang 60 meter dua baris botol bir. Li Guiwen, pemandu tentera dari Beijing, membuat rekod itu semasa upacara pencatat rekod yang dikelola oleh Televisyen Pusat China

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.