اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

LELAKI KOREA MAHU WANITA MELAYU JADI TEMAN HIDUPNYA

Video di bawah ini merupakan KBS CHANNEL SHOW - CHIT CHAT WITH BEAUTIFUL LADIES/MISUDA di mana lelaki Korea memberi bunga kepada perempuan pilihannya dan perempuan itu ialah Sophea dari wanita Melayu dari Malaysia. Dengan yakinnya saya mesti wanita di Malaysia banyak meminati filem Korea. Janganlah pula kemaruk tengok video ni yerrr... Takut nanti jadi mangsa kambing hitam.. Setiap orang ada destinasinya sendiri..

Dalam Video tersebut Sophia bagaikan tidak percaya dia dipilih oleh lelaki Korea tersebut dan ada beberapa bahagian video tersebut saya tidak setuju seperti minit ke 4:14. Macam-macam komen dari penonton video tersebut. Ada yang cakap.. "alahai.. tak dapat makan Ot Ot lagi lerr budak korea tu" kah kah kah kah... macam-macam ada.

Video ini bagaimanapun telahpun lama dan baru sahaja di muat naik pada 4 Jun 2011 dan tiada siapa yang tahu apa yang berlaku dengan pasangan tersebut pada masa sekarang. Jom kita saksikan:


Reactions:

1 comments:

  1. Dalam Video tersebut Sophia bagaikan tidak percaya dia dipilih oleh lelaki Korea tersebut dan ada beberapa bahagian video tersebut saya tidak setuju seperti minit ke 4:14. Macam-macam komen dari penonton video tersebut.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.