اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

TRADISI STREKA BUAH DADA UNTUK ELAK MAKSIAT

Pelbagai cara dan ragam yang mungkin kita tidak jangkakan di dunia. Perkara yang tidak pernah terlintas di benak fikiran kita. Tradisi ini hanya di amalkan di Afrika dan Cameroon. Payudara kanak-kanak yang masuk akil baligh akan disterika untuk membantutkan tumbesarannya. Proses ini akan menghancurkan payudara supaya tidak tumbuh dengan normal.

Tiada siapa yang akan membantu sekalipun terdengar teriakkan dan rintihan kanak-kanak ini semasa di sterika oleh ibu bapa mereka. Teknik ini bagi mengelak maksiat dan mengurangkan nafsu lelaki untuk bersetubuh dengan wanita.

Cara seperti ini sememangnya radikal dan kejam. Mungkin daya pemikiran mereka terlalu rendah dan tidak terdedah dengan dunia sebenar. Tradisi seperti ini tidak berasas. Anda nilai lah sendiri.

Jom kita lihat video di bawah ini.


Reactions:

1 comments:

  1. Tiada siapa yang akan membantu sekalipun terdengar teriakkan dan rintihan kanak-kanak ini semasa di sterika oleh ibu bapa mereka. Teknik ini bagi mengelak maksiat dan mengurangkan nafsu lelaki untuk bersetubuh dengan wanita.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.