اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

SEGELINTIR LELAKI & PEREMPUAN SELEPAS BERNIKAH

Ini lah dia hasil menggunakan perkataan hipokrit bukan pada tempatnya. Meletakkan sesuatu bukan pada tempatnya adalah zalim. Dulu saya ada buat artikel mengenai hipokrit dan diharap pembaca ada membacanya. Artikel tu banyak orang copy & past dalam email serta blog. Kalau jumpa lerr. Artikel tu berasal dari FB saya sendiri. Masa tu belum aktif lagi menulis dalam beloya2u.com. Then saya copy dan masuk dalam beloya2u.com.

Di bawah ini merupakan video perangai wanita dan lelaki selepas berkahwin. Al-maklumla.. Sebelum bernikah.. semua tak tunjuk.. bila dah bernikah.. haaa.. ambik kau... Apapun yang anda lihat.. bagi saya zaman sekarang banyak yang dah berubah. Ilmu tentang rumah tangga memang didedahkan di Malaysia. Sebelum berkahwin.. kenalah kursus dulu..

Kursus pra perkahwinan mengajar individu bagaimana hendak mengharungi rumah tangga. Kursus ni dibuat untuk muslim sahaja. Kalau agama lain buat jugak.. elok lagi.. sebab dengan cara begini, setiap pasangan bersedia mengharungi bahtera rumah tangga. Ilmu rumah tangga ni bukan macam ilmu matematik atau geografi. Pemahaman dan tolak ansur yang diterapkan dalam presentation penceramah banyak memeberi tunjuk ajar.

neway.. tengok, faham dan jadikan tauladan..






Reactions:

1 comments:

  1. Al-maklumla.. Sebelum bernikah.. semua tak tunjuk.. bila dah bernikah.. haaa.. ambik kau... Apapun yang anda lihat.. bagi saya zaman sekarang banyak yang dah berubah. Ilmu tentang rumah tangga memang didedahkan di Malaysia. Sebelum berkahwin.. kenalah kursus dulu..

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

UNLIMITED BROADBAND

Unifi atau Streamyx? Anda pilih.

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.