اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

PROPOSAL PERNIAGAAN

Selamat semua. Lama dah tak terbit artikel sendiri selain dari ambik dari lebai google. Kepada sesiapa yang tidak faham tajuk di atas biar saya terangkan k. Proposal bermaksud sesuatu yang ingin di utarakan atau dikongsikan mengikut pemahaman saya. Perniagaan dengan konfiden semua tahukan. Tak payah saya nak terangkan.

Rata-rata yang saya jumpa yang ingin menjadi usahawan atau ahli perniagaan mempunyai alasa dan masalah yang sama iaitu Modal tunai. Terdapat beberapa cara untuk mendapat modal tunai. Membuat pinjaman dari mana-mana agensi atau badan yang di beri hak oleh Bank Negara. kebanyakkannya memikirkan untuk mendapatkan pinjaman sahaja. Pernahkah anda berfikir untuk melakukan perkara lain selain dari membuat pinjaman.

Saya sudah pun membuat satu komuniti proposal perniagaan di mana saya akan membuat pengumuman mengenai pergerakkan projek saya dan serba sedikit mengenai peluang perniagaan. Saya sediakan saluran perniagaan yang membolehkan anda membuat perniagaan bermula dari modal insan dan bukannya modal tunai. Tak perlu membuat pinjaman. Anda hanya perlu membuat salah satu proposal saya untuk mendapatkan modal tunai selain anda sebenarnya mengukur kekuatan modal insan anda.

Antara yang saya nampak yang boleh anda lakukan ialah menjadi Ajen KOBENA dan menjual ASET. Dengan menjadi ajen anda disediakan komisen yang lumayan dan dengan membuat jualan Aset anda juga boleh meraih keuntungan yang besar dimana anda akan mendapat tunai tanpa perlu memikirkan untuk membuat bayaran bulanan. Di sini anda akan mengukur kekuatan modal insan anda. Bagaimana anda menggunakan kebolehan anda untuk membuat jualan produk dan perkhidmatan.

Jika anda sudah mempunyai modal tunai maka tidak perlu beralasan untuk membuat perniagaan kerana anda sendiri telah membuat ujian modal insan melalui midium yang saya sediakan. Persoalannya, bagaimana nak buat semua itu?. Anda boleh datang ke pejabat saya dan saya akan terangkan bagaimana..
Reactions:

1 comments:

  1. Rata-rata yang saya jumpa yang ingin menjadi usahawan atau ahli perniagaan mempunyai alasa dan masalah yang sama iaitu Modal tunai. Terdapat beberapa cara untuk mendapat modal tunai. Membuat pinjaman dari mana-mana agensi atau badan yang di beri hak oleh Bank Negara. kebanyakkannya memikirkan untuk mendapatkan pinjaman sahaja. Pernahkah anda berfikir untuk melakukan perkara lain selain dari membuat pinjaman.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.