اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

MAJLIS MALAM SILATURAHIM SENI SILAT KALAM

Majlis malam Silaturahim Seni Silat Kalam Utama telah menjemput pelbagai bangsa, agama dan budaya bagi memeriahkan majlis tersebut dan tujuannya adalah untuk memberi maklumat kepada semua bangsa dan agama bahawa Seni Silat Kalam ini adalah untuk semua dan semua bangsa boleh mempelajarinya.

Semasa majlis ini saya boleh nampak Cina, India, Iban dan sebagainya menghadiri majlis ini dan majlis ini juga menjemput beberapa orang VVIP untuk merasmikan majlis ini. Selain itu, Timbalan Perdana Menteri juga sempat melihat ahli Silat Kalam Sarawak apabila bertemu dengan mereka di Cafe Pull Man.
Majlis ini di adakan di Pullman sebulan yang lalu dan ianya masih segar di ingatan saya kerana suasana pada malam tersebut penuh dengan semangat setiakawan. 

Apapun yang saya perkatakan, saya menjemput sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai Akedemi Seni Silat Kalam boleh menghubungi saya melalui email neo.barcode@beloya2u.com atau telefon/sms saya di +60137778481.Reactions:

1 comments:

  1. Apapun yang saya perkatakan, saya menjemput sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai Akedemi Seni Silat Kalam boleh menghubungi saya melalui email neo.barcode@beloya2u.com atau telefon/sms saya di +60137778481.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.