اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

VIDEO KENA TANGKAP BASAH DI BINTULU (MACAM KENAL JERR)

Terkejut katak bila melihat video ini ditayangkan tanpa penapisan. Video ini menayangkan 3 orang remaja ditangkap kerana melakukan hubungan seks ataupun melakukan perkara tidak senonoh di tepi pantai. Wajah remaja lelaki dan perempuan ditunjukkan dengan jelas sekali tanpa ada sebarang tapisan.

Nombor kereta juga ditunjukkan di dalam video ini. Apa yang melucukan ialah lagu yang dipasang di dalam kereta jenis produa kembara ini ialah lagu Taubat dari Wali Band dan pada masa yang sama mereka melakukan hubungan seks di dalam kereta.

Wajah-wajah yang dipaparkan di dalam video ini kelihatan ada persamaan dengan rakan-rakan chatter ataupun rakan-rakan Yahoo Messenger Sarawak. Kesian pun ada apabila melihat wajah mereka dipaparkan begitu sahaja tanpa tapisan. Video seperti ini boleh memberi impak tekanan emosi kepada mereka. Apa-apapun ulasan saya. Anda saksikan sendiri sedutan video ini tanpa saya edit dan download. Video ini saya ambil menggunakan script original daripada Facebook. Jika ianya dipadamkan maka video dalam blog ini juga tidak dapat dilihat.


Reactions:

3 comments:

  1. Wajah-wajah yang dipaparkan di dalam video ini kelihatan ada persamaan dengan rakan-rakan chatter ataupun rakan-rakan Yahoo Messenger Sarawak. Kesian pun ada apabila melihat wajah mereka dipaparkan begitu sahaja tanpa tapisan.

    BalasPadam
  2. Herm... bukan sidak 3 ya dari Betong kah?

    BalasPadam
  3. pernah tertengok video tok...memang jelas muka c pelaku..siap ngan no plat keta kembara...erm..mcm pernah tengok muka2 cdak tok..apa nak jadi?...sedar2 la wahai adam dan hawa...dunia ini banyak lagi dugaan nya..(x sure tempatnya tp budak tu asal dr area betong-kpg beladin..)

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.