اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

PRODUK KECANTIKKAN DAN KESIHATAN SARAWAK

Kuching, Santubong :- Usahawan yang mengusaha produk-produk kesihatan dan kecantikkan Bumiputera Sarawak telah berkumpul di Yayasan Sarawak bagi mempromosikan produk mereka. Produk mereka rata-rata menggunakan sumber bumi dari Sarawak dan lebih tradisional tetapi teknik penyediaannya lebih moden.


Lebih kurang 12 booth yang menjual produk kesihatan. Hasil bumi sarawak digunakan dengan sabaiknya dan di olah dengan kreatif bagi menghasilkan produk yang berkualiti. Tidak perlu anda pergi jauh untuk mendapatkan produk kesihatan ataupun kecantikkan. Wakil-wakil pusat SPA yang juga pengeluar produk kesihatan juga berkampung di sana. Di bawah ini saya sertakan seimbas rentetan acara tersebut di Yayasan Sarawak.

Reactions:

1 comments:

  1. Tidak perlu anda pergi jauh untuk mendapatkan produk kesihatan ataupun kecantikkan. Wakil-wakil pusat SPA yang juga pengeluar produk kesihatan juga berkampung di sana. Di bawah ini saya sertakan seimbas rentetan acara tersebut di Yayasan Sarawak.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.