اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

DI SEBALIK TSUNAMI DAN ANJING YANG SETIA


Bertapa bermaknanya video ini kepada kita semua. Apa yang berlaku dengan anjing ni lepas tu saya sendiri pun tak tahu. Apakah yang dilalui oleh anjing tersebut memang sukar untuk kita bayangkan dan bagaimana ianya menghadapi arus yang kuat bersama-sama. Di manakah tuannya dan dimanakah asalnya. Tiada siapa yang mengetahuinya. Dalam sekelip mata sahaja tsunami merampas kehidupannya bersama manusia. Apa-apapun hayatilah video ini untuk dijadikan pedoman dan tauladan.


Reactions:

1 comments:

  1. Bertapa bermaknanya video ini kepada kita semua. Apa yang berlaku dengan anjing ni lepas tu saya sendiri pun tak tahu. Apakah yang dilalui oleh anjing tersebut memang sukar untuk kita bayangkan dan bagaimana ianya menghadapi arus yang kuat bersama-sama.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.