اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

OBJEK ANEH DI ATAS MENARA KEMBAR (KLCC)

Kejadian objek aneh di langit KLCC memang menggemparkan negara juga menjadi bual bicara anak muda. Adakalanya aku fikirkan lucu sehingga ada yang berangan-angan hendak melihat objek aneh itu sendiri di Menara Berkembar Petronas. Ada yang berkata rugi kerana balik awal dari Kuala Lumpur. Pembaca berita yang menayangkan kejadian objek aneh itu pun bermuka serius sehingga saya sendiri pun hampir teruja dengan kejadian tersebut. Timbul pula persoalan saya, mengapa ahli astronomi tidak membicarakan perkara tersebut. Mengapa berita itu ditayangkan hanya pada penghujung berita.

Sehingga pada satu ketika baru aku sedar rupa-rupanya objek aneh yang seakan-akan komet itu hanyalah gimik untuk acara Anugerah Angkasa akan datang. Ha.. ha.... padan muka...

Reactions:

1 comments:

  1. Kejadian objek aneh di langit KLCC memang menggemparkan negara juga menjadi bual bicara anak muda. Adakalanya aku fikirkan lucu sehingga ada yang berangan-angan hendak melihat objek aneh itu sendiri di Menara Berkembar Petronas. Ada yang berkata rugi kerana balik awal dari Kuala Lumpur.

    BalasPadam

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.