اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA..

PENUMPANG BUS TERKAYA DI DUNIA

Biasanya anda melihat barisan penunggu bas yang berang kerana penat menunggu bas yang tidak kunjung tiba setlah berjam-jam di sebuah lokasi untuk menunggu. Biasanya penumpang bas kerap menggunakan pengangkutan itu terdiri daripada golongan berpendapatan rendah dan sederhana yang tidak berkemampuan untuk memiliki kenderaan sendiri.

Namun berbeza dengan situasi di bawah ini. Mereka adalah antara penumpang bas paling kaya di dunia dan kerap menggunakan perkhidmatan itu. Mana tidaknya, sebagai contoh Wayne Rooney memperolehi pendapatan sebanyak £200, 000 seminggu. Diikuti dengan pemain-pemain bola sepak Manchester United yang lain yang memperolehi gaji puluhan ribu pound sterling seminggu.
sumber : freemalay
sumber asal : Daily mail.

Reactions:

0 comments:

Catat Ulasan

COMMUNITY BIZ COMBO

Bantuan pengiklanan dan banyak lagi

COWAY THE WATER SPECIALIST

Call or whatsapp 0128477709

NAK PAKAI? NAK JUAL?

KLIK DAN TEMPAH

LEBIH 260 SIARAN

Semua movie terkini di panggung wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.